U bevindt zich hier :    Home arrow Bestellen/betalen/verzenden

Zoeken

Winkelmandje

Bekijk Mandje
Uw mandje is momenteel leeg.

Highlight

De 3 Appelboomen
De 3 Appelboomen

Bestellen, betalen en verzenden

Bestellen 

Bestellingen kunnen via de link 'contact' uit het menu op de site, telefonisch of per e-mail worden geplaatst. Telefoon: 06-29536299, e-mail: info(@)galeriestylo.nl

Beschikbaarheid en prijzen

Doorgaans is slechts 1 exemplaar van een affiche of boek beschikbaar. Beschikbaarheid is onder voorbehoud van eerdere verkoop. Aansprakelijkheid voor typefouten in de tekst wordt niet aanvaard. Prijzen kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Goederen worden verkocht onder de margeregeling, zonder berekening van BTW. Alle goederen worden verkocht zonder auteurs- of reproductierechten.

Betalen

Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, contant of Paypal. Bij gebruik van Paypal worden 2% betalingskosten over het totale bedrag in rekening gebracht.

Verzenden

Na ontvangst van de betaling worden goederen in een stevige verpakking verzonden. Alleen de daadwerkelijke kosten worden in rekening gebracht, geen behandel- of orderkosten. Materiaalkosten worden alleen doorberekend wanneer er afwijkende en kostbare materialen moeten worden gebruikt (zoals het laten vervaardigen van een transportkist op maat).

Tevredenheid

Mocht de aankoop niet tot tevredenheid zijn, dan mag het artikel tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. In dat geval wordt de volledige aanschafprijs, onder aftrek van de verzendkosten, vergoed. Na deze periode van 14 dagen kan de koopovereenkomst niet meer eenzijdig worden ontbonden.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de website en de daarop geplaatste inhoud is samengesteld, aanvaardt Galerie Stylo geen aansprakelijkheid voortvloeiend uit het gebruik van de site of de inhoud, typefouten inbegrepen. Gebruik van de site houdt in dat u akkoord gaat met alle voorwaarden zoals deze op de site zijn beschreven.

Copyright

Het is niet toegestaan (delen van) de inhoud van deze website te kopiëren zonder voorafgaande toestemming van Galerie Stylo.